• utorak, 23. april 2024.
Novo igralište bezbednije za decu
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Novo igralište bezbednije za decu

30. novembar 2021. godine

Savet mesne zajednice Sibač juče je organizovao akciju postavljanja mobilijara na novom dečjem igralištu u ovom naselju. Novo igralište je izgrađeno na zelenoj površini iza spomenika palim borcima i žrtvama fašizma u Drugom svetskom ratu, a po rečima predsednika Saveta Đorđa Smiljanića, novo igralište će biti znatno bezbednije za sibačke mališane, jer se nalazi na prostoru koji je izdvojen od ulice i saobraćaja, pa je znatno manja šansa da deca istrče na put i stradaju u saobraćaju nego na starom igralištu.

„Planiramo i da nekoliko sprava sa starog dečjeg igrališta, koje su još uvek u dobrom stanju, prebacimo na novo igralište iza spomenika, jer se staro igralište nalazi na terenu za male sportove gde se okupljaju starija deca i omladina, a novo igralište će najmađi imati samo za sebe. Sve to ne bismo mogli da uradimo bez podrške Opštine Pećinci koja je obezbedila klackalice, ljuljaške i penjalicu, i bez podrške meštana koji su nam pomogli u ugradnji novog mobilijara“ – rekao je Smiljanić.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: