• subota, 20. april 2024.
Drugi rumski polumaraton 25.avgusta
Sport | Vesti | Ruma
0 Komentara

Drugi rumski polumaraton 25.avgusta

6. avgust 2018. godine

Ruma – Ostalo je nešto više od 20 dana do održavanja Drugog rumskog polumaratona, najvećeg sportskog događaja u Rumi. Organizatori iz Sportskog saveza su u završnici priprema za ovaj sportski spektakl, jedini u Sremu i pozivaju zainteresovane trkače da se prijave putem sajta https://trka.rs/event/90/.
Podsećamo da trka na 21,1 kilometar počinje 25.avgusta u 17 časova, a zbog radova u Glavnoj ulici, start i cilj trke najverovatnije će biti premešten u Orlovićevu ulicu spram fontane na Gradskom trgu. Organizovaće se i štafetni polumaraton za firme, gde će tri učesnika podeliti stazu dugu 21,1 kilometar na tri jednaka dela, a DDOR trka zadovoljstva ove godine biće duga 7.035 metara i ove godine ići će u smeru maratonske trke.Za sve učesnike iz Beograda biće organizovan besplatan autobuski prevoz iz prestonice u Rumu i nazad. Opština Ruma, kao i prošle godine je pokrovitelj ovog sportskog događaja, koja će obezbediti, osim pehara i medalja, novčane nagrade za najbolje.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: