• subota, 18. maj 2024.
Ministar Selaković posetio KP Zavod Sremska Mitrovica
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Ministar Selaković posetio KP Zavod Sremska Mitrovica

29. jul 2016. godine

Sremaka Mitrovica – Ministar pravde Nikola Selaković  i direktor Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Milan Stevović posetili su Kazneno-popravni zavod u Sremskoj Mitrovici. Oni su, u u pratnji upravnika KP Zavoda Aleksandra Alimpića, obišli nedavno renovirani 6. paviljon, kao i prostorije štamparije koja će biti korišćena za štampanje kancelarijskog materijala potrebnog za čitav pravosudni sistem.

U ovom zatvoru, od oko 2.000 osuđenika, tri četvrtine su u zatvorenom – strogom zatvorskom režimu, a jedna u otvorenom To  je jedini zatvor u Srbiji gde kazne služe i stranci.

Ovaj Kazneno-popravni zavod spada u ustanove opšteg tipa, a po stepenu obezbedenja u zatvorene ustanove sa zatvorenim, poluotvorenim, otvorenim i odeljenjem za pritvor.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: