• četvrtak, 30. novembar 2023.
Mitrovčani isekli džip kojim je udarena devojka u Novom Sadu ?
Crna hronika
0 Komentara

Mitrovčani isekli džip kojim je udarena devojka u Novom Sadu ?

16. decembar 2014. godine

Novi Sad – Sremska Mitrovica – Novosadska kriminalistička policija, u saradnji sa Policijskom upravom u Sremskoj Mitrovici, uhapsila je tri osobe, zbog sumnje da su pomogle Goranu Šarcu (32) posle krivičnog dela, počinjenog 1. decembra ove godine, saoštio je MUP Srbije.

– N. K. (1982), D. V. (1973) i P. R. (1975) iz Sremske Mitrovice, terete se da su isekli u delove “džip čiroki” kojim je Šarac udario Novosađanku Mariju Milešić na Somborskom bulevaru, a zatim pobegao sa lica mesta. Sumnja se da su isečene delove vozila prodali topionici kako bi prikrili tragove krivičnog dela, navodi se u saopšenju.

Uz krivičnu prijavu koja ih tereti za pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, sva trojica biće dovedena na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Policijska uprava u Novom Sadu još uvek traga za Goranom Šarcem zbog sumnje da je vozilom udario Novosadajnku Mariju Milešić (28), a zatim pobegao, Marija Milešić je preminula na mestu nesreće.

Policija sumnja da je Šarac 1. decembra, oko 17.45 na Somborskom bulevaru, na obeleženom pešačkom prelazu, vozilom marke “džip čiroki”, crne boje, registarskih oznaka NS 206-ZN udario Mariju Milešić, a zatim pobegao.

Poernica Goran SaracPolicijska uprava u Novom Sadu pozvala je građane koji imaju bilo kakve informacije o osobi sa fotografije ili o vozilu za kojim se traga da se jave pozivom na brojeve telefona: 064 892 4149 ili 192.

Za Šarcem traga i hrvatska policija. Naime, na Internet stranici hrvatskog MUP-a objavljena je poternica za Šarcem zbog razbojništva i u njoj se navodi da je on naoružan, izrazito opasan i sklon pružanju otpora.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: