• četvrtak, 18. avgust 2022.
Vodosnabdevanje bez problema
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Vodosnabdevanje bez problema

16. maj 2014. godine

aeracijaSremska Mitrtovica – Glasine o isključenju sistema vodosnabdevanja u Sremskoj Mitrovici su neosnovane i građani bez potrebe stvaraju zalihe vode za piće – rečeno je danas posle podne našim novinarima u sremskomitrovačkom „Vodovodu“.

Kako je zvanično saopšteno iz ovog javnog preduzeća, vodosnabdevanje grada Sremska Mitrovica i naseljenih mesta priključenih na sistem javnog vodosnabdevanja u uslovima vanredne situacije odvija se normalno i u skladu sa redovnim procedurama.

– Naseljena mesta koja imaju sopstvene izvore vodosnabdevanja (lokalni sistemi) su takođe pod stalnim nadzorom i za sada je situacija zadovoljavajuća.

Konstantno se prati i kvalitet vode na svim tačkama vodosnabdevanja. Analize uzoraka pokazuju da je kvalitet vode za piće u skladu sa zahtevima Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Dvadesetčetvoročasovna dežurstva koja su u trenutnim uslovima uvedena biće nastavljena i u narednom periodu kako bi se  preduzimale mere u cilju daljeg praćenja kvaliteta vodosnabdevanja, navode u ovom preduzeću.

 

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: