• četvrtak, 25. april 2024.
Zasedalo Opštinsko veće
Vesti | Šid
0 Komentara

Zasedalo Opštinsko veće

20. decembar 2013. godine

Predsednik Opštine Nikola VasićŠid – Na konferenciji za novinare koja je održana nakon sednice Opštinskog veća predsednik Nikola Vasić rekao je da su članovi Veća razmatrali pismo o namerama firme „Agropapuk“ DOO iz Kukujevaca, za ustupanje javnog zemljišta za otvaranje ribnjaka u ovom selu.

– Reč je o izgradnji dva ribnjaka na zemljištu površine pet hektara. Na obostrano zadovoljstvo dali smo saglasnost na ustupanje ovog zemljišta da bi Mesna zajednica Kukujevci rešila i deo problema na način koji je prihvatljiv i za jednu i za drugu stranu, a to je zapošljavanje oko dvadesetak radnika. Takođe je razmatran i predloga javnog preduzeća Sportski centar Šid, za promenu statusa u javnu ustanovu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: