• četvrtak, 18. jul 2024.
Predat zahtev za smenu direktora Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Predat zahtev za smenu direktora Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici

12. jun 2024. godine

Sindikat medicinskih sestara i tehničara Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici podneo je danas zahtev za smenu vršioca dužnosti direktora Opšte bolnice Sremska Mitrovica, dr Dragana Malobabića.

Zahtev je upućen poslovodnom odboru, upravnom odboru Opšte bolnice, te Pokrajinskom sekretaru za zdravstvo, kao i svim relevantnim političkim faktorima u Gradu Sremska Mitrovica i državnom revizoru.

U dopisu se navodi da je jedino smenom aktuelnog rukovodstva moguće zaustaviti dalje uništavanje bolnice i njen ekonomski i moralni sunovrat.

Sindikat veruje da bi novo rukovodstvo moglo zaustaviti ovu propast i vratiti dobrar glas ustanovi.

Takođe, sindikat naglašava da je ovaj zahtev poslednji u nizu koraka koje ova organizacija preduzima u borbi za prava radnika i unapređenje uslova rada u Opštoj bolnici Sremska Mitrovica.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: