• Saturday, 28. May 2022.
Prepadao starije žene
Vesti
0 Komentara

Prepadao starije žene

11. December 2013. godine

Naselje Stari Most1Sremska Mitrovica – Pripadnici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su uhapsili Ž.N. (28) iz Laćarka, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio  krivična dela razbojništvo, teška telesna povreda i šest teških krađa. Po ovlašćenju nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova.

Ž.N. se tereti da je u poslednjih dvadesetak dana, u naselju Stari most u Sremskoj Mitrovici, iznenada i na prepad, pritrčavao sa leđa starijim i nemoćnim ženama koje bi odgurnuo a zatim iz ruku otimao torbe i novčanike, u kojima su se nalazili novac, čekovi, kartice, dokumenta, mobilni telefoni. Novac je trošio na svoje potrebe, a ostalo bacao u kontejnere i žbunje.

Sačekivao je žene koje su išle sa pijace ili iz prodavnice, na stepeništu zgrade, koje nisu mogle da se brane. U jednom prepadu, 70-godišnja starica je pala na beton i zadobila prelom ruke i povrede glave. Drugu ženu je gurnuo sa leđa i kada je pala na kolena, stavio joj ruku na glavu i oteo novčanik.

Ž.N. će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: