• nedelja, 19. maj 2024.
Dragoslav Petrović posetio Sremsku Mitrovicu
Vesti
0 Komentara

Dragoslav Petrović posetio Sremsku Mitrovicu

22. maj 2013. godine

Dragoslav Petrović u poseti Sremskoj Mitrovici

Sremska Mitrovica – Potpredsednik Vlade Vojvodine i pokrajinski sekretar za nauku i tehnološki razvoj prof. dr Dragoslav Petrović posetio je Sremsku Mitrovicu, gde je sa rukovodstvom Grada razgovarao o mogućnostima unapređenja saradnje u oblasti privrede, razvoja novih tehnologija i obrazovanja.

U nastavku posete potpredsednik Vlade Vojvodine obišao je i pekaru “Simić” koja je  jedan od prvih pogona otvorenih u okviru Programa pogona novih tehnologija , a svoju posetu, dr Dragoslav Petrović oknčao je obilaskom Visoke škole strukovnih studija za vaspitače i poslovne informatičare-Sirmijum.

Sa rukovodstvom škole, Petrović je razgovarao o planovima i projektima ove obrazovne ustanove,  izjavivši pri tome da je odlukom Pokrajinske vlade za ovu visokoškolsku ustanovu obezbeđeno 100 budžetskih mesta, od kojih je 30 za školovanje poslovnih informatičara.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: