• subota, 13. april 2024.
Društvo | Vesti
0 Komentara

Za praznike pojačane policijske kontrole

30. april 2013. godine

Sremska Mitrovica  – Kako se tokom predstojećih praznika očekuje se masovnije posete građana tradicionalnim izletištima u Sremu, posebno na Fruškoj gori, crkvama i manastirima, pripadnici policije pojačaće mere obezbeđenja svih mesta na kojima će se okupljati veći broj građana. Saobraćajna policija preduzeće pojačanu kontrolu saobraćaja, naročito putnih pravaca koji vode prema posećenijim izletištima i objektima – saopšteno je iz Policijske uprave.

U isto vreme, policija je apelovala na građane da za vreme praznika poštuju javni red, da ne izazivaju tuče i ne  učestvuju  u njima i podsetila da je najstrože zabranjeno pucanje iz vatrenog oružja.

Iz Policijske uprave apeluju na izletnike da se pridržavaju preventivnih mera zaštite od požara, da vatru lože isključivo u za to predviđenim ložištima i obavezno je ugase pre povratka kući.

Što se tiče rada šalterskih službi policije, šalterske službe za izdavanje ličnih karti i pasoša neće raditi od 1- 6. maja. Prvi radni dan posle praznika je utorak, 7. maj.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: