• sreda, 28. februar 2024.
Prvi  poljoprivredni sajam “Agrosirm” u Sremskoj Mitrovici
Društvo | Vesti | Poljoprivreda
0 Komentara

Prvi poljoprivredni sajam “Agrosirm” u Sremskoj Mitrovici

2. oktobar 2018. godine

Sremska Mitrovica -Prvi poljoprivredni sajam “Agrosirm“ biće održan 12. I 13. oktobra na Hipodormu u Sremskoj Mitrovici u organizaciji grada , KPZ Sremska Mitrovica i PKS Regionalna privredna komora Sremskog upravnog okruga . Sajam će biti međunarodni, jer su pored domaćih učešće najavili izlagači iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i drugih zemalja regije.
-Prvi sremski poljoprivredni sajam „Agrosirm“ nastao je iz ideje od prošle godine kada smo organizovali izložbu poljomehanizacije. Želimo kao lokalna uprava da doprinesemo promociji našeg grada i poljoprivrede ali i da približimo našim poljoprivrednim proizvođačima tj. posetiocima sva dostignuća i aktuelne teme u poljoprivredi. Poljoprivreda je veoma bitan segment razvoja našeg grada i čitavog okruga i zato je ovaj sajam izuzetno važan- izjavio je Tomislav Janković, predsednik Skupštine grada Sremska Mitrovica.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: