• nedelja, 16. jun 2024.
Rekordna zaplena marihuane
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Rekordna zaplena marihuane

11. januar 2013. godine

Batrovci – Carinici su juče na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje, u kamionu makedonskih registarskih oznaka,  kojim su  prevožene kuhinje, kuhinjski elementi i bela tehnika, otkrili gotovo tonu marihuane, što je rekordna zaplena ove opojne droge, saopštila je Uprava carina.

Kako se navodi u saopštenju, na detaljnu kontrolu vozila carinici su se odlučili na osnovu indikatora analize rizika, a u ovom slučaju to je bio pravac kretanja kamiona, pošto su u poslednje vreme veoma učestali pokušaji krijumčarenja narkotika iz Makedonije u Zapadnu Evropu.

Ukupno 908 kilograma  i 364 grama marihuane bilo je spakovano u 218 paketa  koji su se nalazili  u 17 većih i 4 manje specijalno dizajnirane kutije.

Vozač kamiona, makedonski državljanina,  A. D. (1984) je zajedno  otkrivenom drogom predat  policiji u dalju nadležnost.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: