• petak, 14. jun 2024.
Kraj jedne uspešne sezone
Društvo | Sport
0 Komentara

Kraj jedne uspešne sezone

13. decembar 2012. godine

Nenad Vukolić u vrhu evropskog džudoa

Sremska Mitrovica – Za Nenada Vukolića, poznatog i nadasve uspešnog džudistu mitrovačkog „Sirmijuma“, koji je već petu godinu za redom na pozajmici u beočinskom „Cementu“ i srpskog reprezentativca u ovoj drevnoj borilačkoj veštini, godina koja se polako privodi kraju ostaće u lepom sećanju. U njoj je, pored vidljivog napretka u odnosu na prošlu sezonu, Vukolić završio i osnovne akademske studije i tako stvorio odličan preduslov za dalji napredak u godini koja nas očekuje.

– Iza mene je uspešna sezona, jedna od najboljih u kojoj sam, mogu slobodno reći, napravio izuzetan iskorak napred. Sve je počelo u februaru i martu, kada sam nakon priprema krenuo na takmičenja. U Zrenjaninu, na prvenstvu Vojvodine bio sam prvi i kao takav plasirao sam se na državno prvenstvo u Nišu, na kojem sam bio treći. Potom su sledili međunarodni turniri i to prvo memorijal „Svetozar Mihajlović – Draža“ u Novom Sadu, međunarodni turnir „Milić Rašović – Migo“ u Beogradu, i internacionalni turnir „Laktaši open“ u Republici Srpskoj. Na sva tri takmičenja sam bio prvi i to mi je bio znak da sam ušao u formu, da sam bio spreman i za veći izazov, objašnjava Vukolić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: