• četvrtak, 18. jul 2024.
Trojka iz bloka u subotu u Rumi
Društvo | Sport | Vesti | Ruma
0 Komentara

Trojka iz bloka u subotu u Rumi

27. jun 2024. godine

Ruma-Sportsko-humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki „Trojka iz bloka” održaće se u subotu, 29. juna, u Rumi, u 17 časova na  košarkaškom terenu kod Doma zdravlja „Ruma“, gde će Rumljani šutirati trojke.
Ovaj sportsko-humanitarni turnir ima za cilj prikupljanje sredstava za pomoć višečlanim, socijalno ugroženim porodicama, a ovog puta pomoć ide šestočlanoj porodici Grujić iz Beočina.
Prijava za učešće na turniru je simbolična i iznosi 300 dinara. U kulturno – umetničkom programu nastupiće Ansambl narodnih igara i pesama „Branko Radičević”.
Organizator manifestacije je humanitarna organizacija „Srbi za Srbe”. Organizatori pozivaju Rumljane da uzmu učešće u turniru i na taj način pokažu humanost i pomognu socijalno ugrožene porodice.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: