• subota, 20. april 2024.
Zaplenjeno 18 kilograma marihuane
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Zaplenjeno 18 kilograma marihuane

26. jul 2012. godine

Sremska Mitrovica – U selu Veliki Radinci kod Sremske Mitrovice policija je otkrila zasad marihuane, suvu marihuanu i laboratoriju za proizvodnju droge. Ukupno je pronađeno 18 kilograma marihuane.

Prema saopštenju Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, u nastavku akcije „Morava“, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, sremskomitrovačka policija je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila Zoru K. (58) i njenog supruga Gerita K. (72) iz Sremske Mitrovice.

Pretresom kuće i drugih prostorija pronađena je kompletno opremljena laboratorija u kojoj je otkriven zasad sa 504 biljke marihuane i 2.907 grama marihuane u suvom stanju.

U ovoj akciji zaplenjeno je ukupno 18 kilograma marihuane.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: