• ponedeljak, 20. maj 2024.
Sve spremno za Olimpijadu
Sport | Vesti
0 Komentara

Sve spremno za Olimpijadu

4. maj 2012. godine

Sremska Mitrovica – Devete Olimpijske sportske igre učenika Srbije, koje će se od devetog do 15. maja održati u Sremskoj Mitrovici, biće najmasovniji sportski događaj ove godine u Srbiji jer će na ovoj manifestaciji učestvovati oko 4.500 sportista-učenika i 500 nastavnika i profesora.

Kako je rečeno na jučerašnjoj konferenciji za novinare u Sremskoj Mitrovici, sve je spremno za početak Olimpijade. Grad Sremska Mitrovica je obezbedio 14 sportskih terena, 11 zatvorenih i tri otvorena terena za takmičenja u devet sportskih disciplin. Deo nadmetanja održaće se i u drugim gradovima: u Rumi džudo takmičenje, Inđija je domaćin takmičenja u streljaštvu, u Šidu će se održati takmičenje u stonom tenisu, dok će se takmičenja u plivanju održati u Beogradu.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: