• sreda, 17. jul 2024.
U Rumi “Trka za srećnije detinjstvo”
Sport | Vesti | Ruma
0 Komentara

U Rumi “Trka za srećnije detinjstvo”

14. oktobar 2021. godine

Tradicionalno-humanitarno rekreativna „Trka za srećnije detinjstvo“ će se održati u četvrtak, 14. oktobra Glavnoj ulici od 16.00 do 20.00 časova, a saobraćaj će biti zatvoren u delu Glavne ulice od raskrsnice ulica Orlovićeve i Železničke do raskrsnice ulica 27.oktobar i Partizanske (start Trke je ispred pešačkog prelaza kod objekta PU “Poletarac“ u Glavnoj ulici 146, a cilj trke kod Autobuske stanice ispred Gradskog trga u Rumi).

Cilj organizovanja trke je obezbeđenje sredstava za poboljšanje standarda socijalno-ugrožene dece u našoj opštini. Na startu Trke, a sa motom “ Zajednički nam je cilj-dođi na start “ se očekuje oko 300 učesnika, a realizovaće se na već ustaljen način uličnih trka, za 22 starosne kategorije (počev od predškolaca, preko osnovaca i srednjoškolaca), a u slkadu sa merama zaštite od zarazne bolesti COVID-19 sa smanjenim brojem učesnika.

Opštine Ruma je i ove godine generalni pokrovitelj trke, suorganizatori su Savez sportova Opštine Ruma i Atletski klub “Ruma”, a startne brojeve će sponzorisati lokalni donatori,kao i prethodnih godina.

ruma.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: