• ponedeljak, 11. decembar 2023.
Krali s pijace i groblja
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Krali s pijace i groblja

2. februar 2012. godine

Sremska Mitrovica – Policija je juče privela osumnjičene za krađu namirnica sa gradske pijace, kao i krađu kovane ograde sa Novog groblja. Kako je saopšteno iz policije, Mario K. (26) i Perica K. (19) iz Sremske Mitrovice osumnjičeni su da su krajem decembra 2011. i u januaru ove godine, na području Sremske Mitrovice izvršili više krivičnih dela teške krađe i krađe, na štetu fizičkih lica i JKP “Komunalije”.

Osumnjičeni se takođe terete da su, zajedno sa Goranom Š. (26) i Milošem K. (29), ukrali osam krila kovane ograde oko grobnih mesta na Novom groblju i prodali ih na otpadu sekundarnih sirovina.

Posle saslušanja, istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici odredio je Mariju K. i Perici K. pritvor do mesec dana, dok će se Goran Š. i Miloš K. braniti sa slobode.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: