• petak, 12. jul 2024.
“Divlje jagode” u Staroj Pazovi
Vesti
1 Komentar

“Divlje jagode” u Staroj Pazovi

8. avgust 2011. godine

Stara Pazova – U subotu su “Divlje jagode” u okviru Pazovačkog kulturnog leta priredile  “sjajan” koncert svojim privim nastupom u Staroj Pazovi i oduševile brojnu publiku svih uzrasta, ocenio je Aleksandar Bako, direktor staropazovačkog Crntara za kulturu koji je organizator celokupne manifestacije pod pokroviteljstvom opštine Stara Pazova. Za 20. avgust Bako je najvaio “Plavi orkestar” na Trgu “Dr Zorana Đinđića” u Staroj Pazovi.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

Jedno reagovanje na ““Divlje jagode” u Staroj Pazovi”

  1. branka kaže:

    Ljudi, nisam neki ljubitelj ove vrste muzike. Priznajem, ja vise volim narodnjake! Bila sam na koncertu “Divljih jagoda” i napustila sam koncert nakon pola sata. Ne kazem da su losi, ali mi ta vrsta muzike ne lezi.Medjutim, samu sam sebe iznenadila na koncertu “Plavog orkestra”! Stajala sam u toj odusevljenoj gomili mladih ljudi, koji su pevali, igrali, skakali…i bila odusevljena atmosferom i razmenom energije izmedju pevaca i tih mladih ljudi! To je bilo nesto neverovatno! Ne pamtim da sam ikada prisustvovala tako spontanoj euforiji dobrog raspolozenja! Svaka im cast! Za to treba biti sposoban! Pevac ima divan glas, neodoljivu magnetnu harizmu, ljubav prema onome sto radi, koja prsti na sve strane i ogleda se posebno u povratnoj reakciji publike! Stvarno divno!

Ostavi komentar

%d bloggers like this: