• ponedeljak, 24. jun 2024.
Testenine za ceo region
Ekonomija | Vesti
0 Komentara

Testenine za ceo region

14. maj 2011. godine

Ruma – Slovenački “Mlinotest” iz Ajdovščine je u Rumi 13. maja otvorio fabriku “Mlinotest – S” za proizvodnju punjenih testenina i njoka. Iz proizvodnih hala površine, 1.200 kvadratnih metara, godišnje će se tržištu isporučivati 150 tona punjenih testenina i njoka, a plan je da se proizvodi iz rumske fabrike uskoro nađu na tržištima zemalja u regionu. Zaposleno je desetak radnika, a na kraju prve godine postojanja fabrika će imati 15 zaposlenih sa planom stalnog povećanja proizvodnje i broja zaposlenih.

Direktor proizvodnje u „Mlinotestu-S“ u Rumi Danilo Kobal izjavio je da je fabrika locirana u Rumi zbog izuzetnog geografskog položaja pa će ovaj pogon biti odlična odskočna daska za tržišta zemalja u širem regionu – Makedonije, Crne Gore, Rumunije i Bugarske.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: