• ponedeljak, 20. maj 2024.
Optimizam Radničkog pred sutrašnju utakmicu
Sport
0 Komentara

Optimizam Radničkog pred sutrašnju utakmicu

17. septembar 2020. godine

U okviru šestog kola Prve lige Srbije, fudbaleri mitrovačkog “Radničkog” dočekaće sutra ekipu “Borca” iz Čačka. Utakmica će se odigrati na stadionu FK “Srem”, sa početkom u 16 časova.

Nakon nekoliko izgubljenih utakmica, ekipa Radničkog sutra očekuje bolji rezultat i ovaj meč odigraće se sa optimizmom, rečeno je na današnjoj konferenciji za medije.

– Jedna izuzetno teška utakmica je pred nama. Protivnik je na neki način u naletu, pobedio je kod kuće, posle jedne jako dobre utakmice, Slogu iz Kraljeva sa tri gola. Oni su izuzetno efikasna ekipa koja igra na gol više i u ovom trenutku možda jako nezgodan protivnik za nas. Mi izbora nemamo. Momci su ove nedelje jako dobro radili i mislim da smo spremni i fizički i psihički da dođemo do tri boda koja su nam izuzetno bitna, i tako uhvatimo priključak sa sredinom tabele, što je naš prvobitni cilj. Ovo je Prva liga, biće mnogo uspona i padova, jer naša ekipa je nova, tek se formira. Ipak, daćemo sve od sebe i ubeđen sam da ćemo doći do pobede – rekao je trener Goran Dragojlić.

Igrač Vladimir Mijailović, takođe od sutrašnje utakmice očekuje nešto više, i, kako kaže, ekipa Radničkog je spremna.

– Ekipa radi fenomenalno. Momci su super, hemija je odlična, tako da očekujem da ćemo sutra uzeti ta tri boda koja su nam jako bitna i vratiti se na pobednički kolosek – kaže Mijailović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: