• četvrtak, 18. jul 2024.
“Tim Vujičić” pobednik memorijalnog turnira “Peđa Gajić”
Sport | Pećinci
0 Komentara

“Tim Vujičić” pobednik memorijalnog turnira “Peđa Gajić”

10. jul 2024. godine

Završen je još jedan memorijalni humanitarni turnir u malom fudbalu „Peđa Gajić“ u Šimanovcima, koji je okupio 20 ekipa, brojne ljubitelje futsala i sponzore uz pokroviteljstvo Opštine Pećinci.

Tokom dvonedeljnog takmičenja, na terenima za male sportove šimanovačke osnovne škole, prikazana je svojevrsna humana strana sporta, a kako je rekao zamenik predsednika Opštine Zoran Vojkić upravo je to jedan od razloga zašto je pećinačka lokalna samouprava od prvog turnira pokrovitelj.

On se zahvalio organizatorima turnira koji predano već šestu godinu gaje sećanje na tragično nastradalog Šimanovčanina Peđu Gajića uz, kako je rekao, izuzetno human čin prikupljanja novčanih sredstava za one kojima je pomoć potrebna.

Organizatori turnira „Peđa Gajić“ svake godine doniraju prihod od turnira, a kako su nam rekli, nakon odbijanja svih troškova, prikupljenja sredstva biće uplaćena u humanitarne svrhe.

Dvonedeljni turnir je, pored druženja, iznedrio i pobednike koji su osvojili vredne nagrade. Prvo mesto i 300 hiljada dinara osvojila je ekipa Tim Vujičić, drugo mesto i 140 hiljada dinara osvojila je ekipa Lorineks, dok je treće mesto i 60 hiljada dinara osvojila ekipa Vanila. Takođe, proglašeni su i najbolji igrač turnira – Saša Stojanović (Tim Vujičić), najbolji golman – Dalibor Lošić (Lorineks), najbolji strelac – David Pisar (Ozelenjavanje Savić), kao i najatraktivniji igrač – Dobrica Ćirković (Kondicije).

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: