• četvrtak, 18. jul 2024.
Predstojećeg vikenda drugi Bus-buba skup u Pećincima
Društvo | Pećinci
0 Komentara

Predstojećeg vikenda drugi Bus-buba skup u Pećincima

2. jul 2024. godine

Drugi Bus-buba skup u Pećincima biće održan 5, 6. i 7. jula, kada će se u ovoj opštini ponovo okupiti poklonici Folksvagenovih kombija i automobila Buba, nekada najpopularnijih modela ovog nemačkog proizvođača vozila. Organizator Skupa je Oldtajmer klub “Srem” iz Pećinaca, a pokrovtelj manifestacija je pećinačka lokalna samouprava.

U okviru trodnevnog skupa, u petak će u kampu, na terenima za male sportove OŠ “Slobodan Bajić Paja” u Pećincima, biti održana živa svirka Stars benda, od 21.00 čas.

Za subotu je najavljen defile oldtajmera od Pećinaca do Obedske bare, a učesnici će posetiti Obedsku baru, Etno kuću Aksentijev kućerak u Ogaru i zoo vrt u Donjem Tovarniku, gde će i ljubitelji oldtajmera biti u prilici da pogledaju vozila koja su obeležila jednu epohu u razvoju automobilske industrije. Od 21.00 čas je druženje sa učesnicima u kampu u Pećincima.

U nedelju u prepodnevnim satima je ispraćaj učesnika drugog Bus-buba skupa.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: