• četvrtak, 18. jul 2024.
Biljana Janković ponovo na čelu Opštine Beočin
Vesti | Beočin
0 Komentara

Biljana Janković ponovo na čelu Opštine Beočin

11. jul 2024. godine

Juče je u Beočinu održana konstitutivna sednica lokalnog parlamenta. Skupštinsko zasedanje otvorio je i njime predsedavao najstariji kandidat za odbornika Zoran Stokuća. Sednici je prisustvovalo 22 od 23 odbornika koji su položili svečanu zakletvu.

Odbornici su tajnim glasanjem izabrali predsednika Skupštine opštine Beočin Mihajla Božića, diplomiranog inženjera menadžmenta. Na mesto njegovog zamenika izabran je Nemanja Vilić, diplomirani inženjer menadžmenta.

Na predlog predsednika Skupštine koji je podržan od strane koalicione izborne liste „Aleksandar Vučić-Beočin sutra“, za predsednicu opštine Beočin izabrana je Biljana Janković, profesorka geografije, kojoj je ovo nakon dve godine na čelu opštine Beočin, drugi mandat. Za njenog zamenika izabran je Stefan Tomović, inženjer elektrotehnike.

Skupština je izabrala i članove Opštinskog veća koje će u Opštini Beočin raditi u sastavu: Dragana Šuvaković, analitičarka zaštite životne sredine, Milovan Starčević, mašinski tehničar, Vladimir Mihić, diplomirani ekonomista, Jelena Kamenarović, profesorka francuskog jezika i Marica Savković, inženjerka informatike.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: