• četvrtak, 18. jul 2024.
Stojadin Marković novi trener Košarkaškog kluba Srem
Sport
0 Komentara

Stojadin Marković novi trener Košarkaškog kluba Srem

26. jun 2024. godine

Novi trener Košarkaškog kluba Srem iz Sremske Mitrovice je iskusni stručnjak Stojadin Marković iz Šapca.

Marković je kao igrač nastupao u našoj Prvoj ligi za Zorku, a kasnije Ivu iz Šapca, za Beobanku, u Drugoj ligi Francuske za Bondy 93 i u Prvoj ligi Rumunije za klubove Dinamo Bukurešt, Temišvar i u poslednjoj sezoni za Steauu.

Nakon igračke karijere, započeo je trenersku karijeru, radio je u Prvoj ligi Rumunije za ekipe Dinamo Bukurešt, Otopeni, Steaua, a nakon internacionalne karijere vratio se u Srbiju u OKK Šabac.

Stojadin Marković odmah je prihvatio poziv predsednika KK Srem na svoje veliko zadovoljstvo. Trener Marković istakao je da ga vežu veoma lepe uspomene za Sremsku Mitrovicu u kojoj je mnogo puta nastupao kao igrač i nada se da će navijače Srema obradovati dobrim igrama svog tima.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: