• ponedeljak, 15. jul 2024.
Počela podela besplatnih kanti za komunalni otpad u Beočinu
Hronika | Beočin | Vesti
0 Komentara

Počela podela besplatnih kanti za komunalni otpad u Beočinu

24. jun 2024. godine

Opština Beočin i JKP „Beočin“ obaveštavaju građane da od ponedeljka 24. juna počinje podela besplatnih kanti za komunalni otpad koje su namenjene meštanima koji žive u naseljima sa individualnom izgradnjom.

Zainteresovani građani mogu lično doći da preuzmu kante u JKP „Beočin“ svakog radnog dana od 7 do 15 časova. Građani treba da ponesu dokaz o izmirenom računu za komunalne usluge za prethodni mesec a prioritet imaju oni koji do sada nisu dobili besplatne kante za komunalni otpad.

Ovom akcijom predviđena je podela 310 kanti zapremine od 120 litara koje koje je Opština Beočin obezbedila putem konkursa Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine. Podela će se vršiti do isteka zaliha.

Kante su namenjene isključivo za odlganje kućnog komunalnog otpada i reciklabilnog otpada zbog čega apelujemo na sve korisnike da ih ne koriste za odlaganje šuta, zemlje, pepela ili žara.

Prijave od strane korisnika koji žive u stambenim zgradama ili na lokacijama u blizini kojih postoje kontejneri za komunalni otpad, neće biti razmatrane.

Preko pomenutog konkursa Beočin je dobio i deset kontejnera zapremine 1100 litara koji će biti raspoređeni na lokacijama gde je neophodna zamena oštećenih kontejnera u blizini stambenih zgrada.

Foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: