• četvrtak, 25. april 2024.
Odmor i oporavak 25 osnovaca
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Odmor i oporavak 25 osnovaca

9. avgust 2021. godine

Zahvaljujući sredstvima koje je obezbedila Pokrajinska Vlada preko Crvenog krsta Vojvodine, na preventivni odmor i oporavak put Odmarališta Crvenog krsta na Vršačkom bregu krenulo je 25 mitrovačkih učenika petih i šestih razreda. Oni će zajedno sa još trideset pet vršnjaka iz Šida i Pančeva, u terminu od 09. do 15. avgusta boraviti u Odmaralištu Crvenog krsta Vršac na Vršačkom bregu pod nadzorom vaspitača-stručnog saradnika Crvenog krsta ali i mladih volontera , koji će im predstaviti i približiti deo programa i aktivnosti koje se u Crvenom krstu realizuju za mlade.

Program rada Letnje škole prilagođen je uzrastu i interesovanjima dece, i realizovaće se kroz sledeće segmente:

  • Radionica Prevencije trgovine ljudima
  • Radionica Promocije humanih vrednosti

*Radionica Difuzije i zdravstveno-preventivne akivnosti

*Radionica Prve pomoći

Organizuje se i program dodatnih radionica iz oblasti likovnog, muzičkog i dramskog stvaralaštva, kao i razne sportske aktivnosti. Uključen je i večernji zabavni program edukativnog karaktera u kome deca učestvuju i imaju priliku da prikažu svoje veštine i talente.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: