• četvrtak, 18. jul 2024.
Besplatna škola plivanja od 2. jula
Hronika | Pećinci
0 Komentara

Besplatna škola plivanja od 2. jula

29. jun 2024. godine

Tokom kupališne sezone na Bazenima Pećinci i ove godine će biti realizovana besplatna škola plivanja, koju realizuje Sportski savez “Razvoj sportova” u saradnji sa Bazenima, a pod pokroviteljstvom Opštine Pećinci.

Prvi trening u okviru besplatne škole plivanja biće održan u utorak, 2. jula, od 19.00 časova, a dobrodošla su deca svih uzrasta. Treninzi će se održavati svakog utorka i četvrtka, u terminu od 19.00 časova, a sa decom će raditi trener Ivan Stojaković.

Upis u školu plivanja se obavlja dolaskom na jedan od treninga, a škola je odlična prilika za decu da se bave zdravim aktivnostima tokom raspusta i da nauče da plivaju ili da usavrše plivačku tehniku.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: