• nedelja, 16. jun 2024.
Kadetkinje Srema šampionke Srbije, Mina Mihajlović MVP prvenstva
Sport | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Kadetkinje Srema šampionke Srbije, Mina Mihajlović MVP prvenstva

28. maj 2024. godine

Kadetkinje Srema iz Sremske Mitrovice odbranile su titulu državnog prvaka pošto su u Obrenovcu u finalu Završnog turnira prvenstva Srbije savladale Beograd sa 3:0, po setovima 25:10, 25:9 i 25:21, posle 66 minuta igre. Mina Mihajlović, primač Srema, proglašena je za najbolju igračicu (MVP) prvenstva.

Pored Mine Mihajlović pojedinačne nagrade su dobile još dve igračice Srema Lana Rnjak kao najbolji tehničar i Marija Babalj kao najbolji korektor.

Srem je sva tri dana igrao odlično ostvarivši pet pobeda. Prvo su u grupi savladani Beograd, Crvena zvezda i Borac iz Čačka, zatim u polufinalu Klek i u završnoj utakmici turnira ponovo ekipa Beograda.

Novu titulu u Sremsku Mitrovicu donele su Anđela Mirkov, Mina Mihajlović, Iva Kapric, Marija Babalj, Tijana Lukić, Lana Rnjak, Jana Milošević, Dunja Stanković, Sara Krsmanović, Lena Jakšić i Milica Mićašević, predvođene prvim trenerom Nikolom Kapricom i pomoćnim trenerom Katarinom Čutović.

Kadetkinje Srema ovim uspehom još jednom su potvrdile da se u ovom klubu već godinama ozbiljno radi sa mlađim kategorijama, a veliki broj pehara i medalja koje devojke iz grada na Savi osvajaju svake sezone govori u prilog tome.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: