• nedelja, 16. jun 2024.
Inđijski odbornici usvojili rebalans budžeta
Inđija
0 Komentara

Inđijski odbornici usvojili rebalans budžeta

24. maj 2024. godine

Na sednici Skupštine Opštine Inđija, održanoj u petak, 24. maja, pred odbornicima lokalnog parlamenta našao se predlog rebalansa budžeta, pre kojeg je organizovana javna rasprava o raspodeli budžetskih sredstava.
Razlog za donošenje rebalansa je, uglavnom, usklađivanje budžeta sa prilivom sredstava sa viših nivoa vlasti, koje je inđijska opština ostvarila po osnovu razvojnih projekata u različitim oblastima, obrazložio je predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak:
-Prihodovna strana budžeta povećana je za oko 190 miliona dinara u odnosu na prethodnu godinu, domaćinski trošimo novac iz opštinske kase i to se vidi po rezultatima koje ostvarujemo i projektima koje realizujemo, istakao je Gak.
Primera radi, ugradnjan novih sigurnosnih kamera u saobraćaj, nabavka sanitetskih vozila za inđijski Dom zdravlja „Dr Milorad Mika Pavlocić“, uređenje atarskih puteva, uklanjanje divljih deponija, rekonstrukcija bioskopske sale, i mnogi drugi projekti finansirani sredstvima pokrajine i republike.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: