• utorak, 21. maj 2024.
Besplatna autosedišta za decu iz iriške opštine
Vesti | Irig | Vrdnik
0 Komentara

Besplatna autosedišta za decu iz iriške opštine

9. maj 2024. godine

Irig-U Irigu i Vrdniku danas je organizovano uručenje besplatnih autosedišta roditeljima beba rođenih u 2023.godini na teritoriji iriške opštine. Ove godine obezbeđena su 73 sedišta za decu.

-Ovogodišnja zakonska novina je da sedišta moraju biti sertifikovana što je malo usporilo proces nabavke, ali važno je da smo nastavili tradiciju i treću godinu uručili autosedišta roditeljima mališana rođenih u prošloj godini zaključno sa 31.12.2023. To je jedan od načina kako u skladu sa našim mogućnostima i ovlašćenjima možemo da motivišemo rađanje u našoj opštini. Nadamo se da smo donekle rasteretili budžete roditelja za ovu obaveznu i finansijski ne tako malu stavku, rekao je Tihomir Stojaković, predsednik Opštine Irig.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: