• nedelja, 14. april 2024.
U Šidu počelo sa radom reciklažno dvorište
Vesti | Šid
0 Komentara

U Šidu počelo sa radom reciklažno dvorište

3. april 2024. godine

Javno komunalno preduzeće „Standard“ Šid otpočelo je sa prikupljanjem otpada od građana u reciklažnom dvorištu koje se nalazi na gradskoj deponiji na adresi Tovarnički put bb.

Otpad koji ne spada u komunalni otpad (stari nameštaj, automobilske gume, metalni otpad, papir i karton, plastični otpad, staklo, drvo, elektronski otpad, baterije, kablovi, tekstil, kabasti otpad… ), a trenutno se nelegalno odlaže pored kontejnera i na mestima koja nisu predviđena za to, možete sopstvenim prevozom da dopremite na deponiju i bez naknade odložite u oformljeno reciklažno dvorište.

Za sve građane koji nemaju mogućnost da sopstvenim prevozom dopreme otpad, Javno komunalno preduzeće vrši uslugu prevoza po važećem cenovniku, a odlaganje u reciklažno dvorište je besplatno u oba slučaja.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: