• nedelja, 19. maj 2024.
Karatisti Železničara ekipni prvaci Vojvodine u borbama
Sport | Inđija
0 Komentara

Karatisti Železničara ekipni prvaci Vojvodine u borbama

11. april 2024. godine

Karatisti inđijskog Železničara postali su ekipni prvaci Vojvodine u borbama uz odlične nastupe u prepunoj Sportskoj hali u Inđiji na Prvenstvu Vojvodine, na kome je nastupilo oko 400 takmičara u uzrasnoj kategoriji za nade i pionire.

Prva mesta izborili su kod nada Jovan Popović -55kg, Marko Lavrek -52kg i Aleksa Marković +55kg, dok je kod pionira prvi bio Petar Popović +45kg.

Druga mesta u borbama izborili su kod nada Aleksandar Pajić -55kg, Elena Ćakić -50kg i Milica Pilipović -35kg. Treće mesto u borbama zauzeo je kod nada Luka Žarković u kategoriji -47kg.

Ekipno prvo mesto u borbama osvojila je ekipa nada Jovan Popović, Aleksa Marković , Aleksandar Pajić i Luka Žarković.

U katama prva mesta izborili su Tamara Marković i Aleksandra Bodrožić, druga mesta Aleksandra Bodrožić i Anđela Živanović, dok su treća osvojili Tamara Turkalj i Teodor Rokvić.

Petim mestima i plasmanom na državno prvenstvo zadovoljili su se Uroš Grmuša u borbama -40kg, Uroš Radivojčević i Ivana Grebović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: