• subota, 20. april 2024.
Rekonstrukcija lovačkog doma u Kuzminu
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Rekonstrukcija lovačkog doma u Kuzminu

2. mart 2024. godine

Lovci iz Kuzmina počeli su rekonstrukciju lovačkog doma u centru sela.

Prema rečima predsednika LD “Fazan” Drinka Travice objekat koji je bio oštećen usled prošlogodišnje oluje sada se popravlja i proširuje.

-Reč je o velikoj investiciji koju, osim sopstvenih sredstava, realizujemo uz pomoć naših sponzora, kao i zahvaljujući pomoći Mesne zajednice Kuzmin i Grada Sremska Mitrovica. Sa objekta skidamo dosadašnji krov na kome su bile stare lesonit ploče, postavljano potpuno novu krovnu konstrukciju, a takođe proširujemo jedan deo zgrade kako bi dobili veću prostoriju. To znači da će sala umesto dosadašnjih 80, nakon završenih radova imati kapacitet od 130 mesta – rekao je Drinko Travica, predsednik Lovačkog društva “Fazan” Kuzmin.

On ističe da se ovoj akciji priključio veliki broj meštana, koji donose različite vrste pomoći, kao i članice Udruženja žena “Dike” koje su za vredne lovce pripremile domaće krofne. Takođe, na rekonstrukciji lovačkog doma angažovani su svi majstori iz sela koji su simpatizeri lovačkog društva.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: