• sreda, 17. april 2024.
Obeležena godišnjica od početka NATO agresije na SRJ
Vesti | Ruma
0 Komentara

Obeležena godišnjica od početka NATO agresije na SRJ

24. mart 2024. godine

Ruma-

Povodom 25.godišnjice od početka NATO agresije na Saveznu Republiku Jugoslaviju na Gradskom groblju u Rumi predstavnici Opštine, predvođeni predsednicom Aleksandrom Ćirić Bošković, boračkih organizacija, političkih partija i građani, odali su poštu nevinim zrtvama bombardovanja koje je trajalo 78 dana, a arhijerejski namesnik rumski, protoprezviter-stavrofor Sreten Lazarević sluzio je pomen stradalima.

“Vazno je da se podsetimo herojstva svih onih koji su branili i svoje zivote dali za našu otadžbinu. Ali, isto tako, moramo da ukazemo na monstruoznost i nepravednost NATO “intervencije”, koja je licemerno nazvana “Milosrdni anđeo”, a u stvarnosti je bila nemilosrdna zločinačka agresija”, rekla je predsednica Opštine Ruma, Aleksandra Ćirić Bošković.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: