• ponedeljak, 13. maj 2024.
Društvo | Crna hronika | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

MUP: Svakodnevna kontrola učesnika u saobraćaju, počelo oduzimanje vozila (VIDEO)

1. mart 2024. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, u cilju povećanja bezbednosti u saobraćaju, svakodnevno kontrolišu učesnike u saobraćaju, posebno kada je reč o vožnji pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Prema rečima komandira Saobraćajne policijske ispostave u Sremskoj Mitrovici, Srđana Jeftića, vožnja pod dejstvom alkohola predstavlja jedan od najnebezbednijih i najneodgovornijih obrazaca ponašanja učesnika u saobraćaju.

Takođe, prema Jeftićevim rečima, u skladu sa novim pravilnikom koji je stupio na snagu 23. februara, pripadnici MUP-a su počeli sa primenom mere privremenog oduzimanja vozila nesavesnim vozačima.

Opširnije u štampanom izdanju Sremskih novina, u sredu, 6. marta.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: