• subota, 20. april 2024.
Bespovratna sredstva za energetsku sanaciju 75 domaćinstava
Hronika | Pećinci
0 Komentara

Bespovratna sredstva za energetsku sanaciju 75 domaćinstava

13. mart 2024. godine

Predsednik opštine Pećinci Siniša Đokić uručio je juče ugovore o dodeli bespovratnih sredstava domaćinstvima za energetsku sanaciju stambenih objekata, u okviru projekta “Čista energija i energetska efikasnost za građane u Srbiji”, koji sufinansiraju Ministarstvo rudarstva i energetike i Opština Pećinci.

Predsednik Đokić je istakao da opština Pećinci treću godinu zaredom učestvuje u programu unapređenja energetske efikasnosti i da joj je cilj da građanima omogući udobnije domove, manji utrošak energije i samim tim manje račune za utrošenu energiju.

Uručeno je 75 ugovora vrednih nepunih 13 miliona dinara, od kojih je polovinu obezbedila pećinačka lokalna samouprava, a polovinu Ministarstvo. Uručeno je 60 ugovora o sufinansiranju zamene stolarije, 9 ugovora za postavljanje spoljne izolacije, 4 ugovora za ugradnju solarnih panela i 2 ugovora za ugradnju toplotnih pumpi.

www.pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: