• sreda, 17. april 2024.
Završeno prvih stotinu metara inđijske „Staze zdravlja“
Društvo | Inđija
0 Komentara

Završeno prvih stotinu metara inđijske „Staze zdravlja“

20. februar 2024. godine


Prvih stotinu metara „Staze zdravlja“ u Jug Bogdanovoj ulici u Inđiji popločano je behatonom, što je početak deonice ukupne dužine od šest kilometara. Radove je obišao predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak, koji je istakao da su građani na ovo čekali četrdeset godina:
-Ono što primećujem ja, kao i Inđinčani iz ovog dela grada, je da se radi veoma pedantno, da će trotoar imati propisanu širinu, tako da će ljubitelji pešačenja imati pravu “Stazu zdravlja” kroz celu Inđiju, rekao je Gak.
Pešačka staza kroz Inđiju obuhvatiće ulice : Jug Bogdanova, Branka Radičevića, Sonje Marinković, Vojvođansku, Zmaj Jovinu, Milorada Stojića Gorčila i Novosadsku. Vrednost investicije, koja se finansira iz opštinskog budžeta, je 52 miliona dinara.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: