• utorak, 23. april 2024.
Radionica „Zajedno za kulturni turizam“
Društvo | Hronika | Inđija | Kultura | Vesti
0 Komentara

Radionica „Zajedno za kulturni turizam“

27. februar 2024. godine

Etno mreža i NALED organizuju u sredu, 28. februara od 09:30 do 16:30 časova u Poslovno-obrazovnom centru u Inđiji, treću radionicu posvećenu dizajnu i plasiranju tradicionalnih proizvoda.

Radionica je deo projekta „Zajedno za kulturni turizam – Prekogranična saradnja za unapređeni socio-ekonomski razvoj i očuvanje tradicionalnih zanata“.

Predavač Nikola Milović, komunikolog, podeliće svoje bogato iskustvo sa učesnicima radionice i ideje na temu osmišljavanja i dizajna proizvoda, promocije i izgradnje uspešnog brenda.

Projekat „Zajedno za kulturni turizam“ sprovodi NALED u partnerstvu sa udruženjima „Etno mreža“ iz Srbije i Bosanske rukotvorine iz Bosne i Hercegovine, uz podršku Evropske unije.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: