• nedelja, 14. april 2024.
Preko 20 medalja na dva takmičenja za Karate klub Srem
Sport | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Preko 20 medalja na dva takmičenja za Karate klub Srem

22. februar 2024. godine

Protekle subote u sportskom centru u Aranđelovcu održan je Međunarodni turnir “Aranđelovac Open” u organizaciji Karate kluba Knjaz i Karate Federacije Srbije, na takmičenju su nastupile i najbolje takmičarke Karate kluba Srem iz Sremske Mitrovice i osvojile pet medalja.

Domaćin ovog prestižnog turnira bila je Roksanda Atanasov, trener naše olimpijske prvakinje Jovane Preković. Na turniru je učestvovalo devet država sa prijavljenih 970 takmičara.

Anđela Perović osvojila je zlato u kategoriji kate kadetkinje, dok je u istoj kategoriji srebro pripalo Mioni Murić. Sara Starčević osvojila je srebro u kategoriji kate juniorke, a Helena Malbašić bronzu. U kategoriji kate ekipno kata tim osvojio je zlatnu medalju.

U nedelju u Sportskom centru “Park” u Staroj Pazovi održano je Prvenstvo regiona Srem za poletarce pionire i nade. Karatisti Srema osvojili su 16 medalja i to 10 zlata, četiri srebra i dve bronze.

Zlato su osvojili Sara Trumić, Uroš Trumić, Nina Vukas, Lena Brnja, Kalina Nikolić, Maja Perić, Jana Vrekić, Kosta Mačkić, Dunja Berežni i Jovana Benak. Srebro je pripalo Dunji Perović, Dunji Pavlović, Vuku Mačkić i Dušanu Saviću. Bronzu su osvojile Ivona Davidović i Emilija Pejkić.

Svi osvajači medalja ostvarili su plasaman za Prvenstvo Vojvodine.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: