• nedelja, 14. april 2024.
Pećinački dečaci ponovili prošlogodišnji uspeh
Sport
0 Komentara

Pećinački dečaci ponovili prošlogodišnji uspeh

26. februar 2024. godine

U Sportskoj hali u Donjem Tovarniku juče je održano Okružno takmičenje u futsalu za dečake osnovnih i srednjih škola.

Mladi fudbaleri OŠ “Slobodan Bajić Paja” iz Pećinaca ponovili su prošlogodišnji uspeh osvojivši prvo mesto pobedom nad ekipama iz Šida (4:0) i Stare Pazove (2:1), a u finalu su savladali Sremsku Mitrovicu (2:0).

Pored osvojenog prvog mesta, pećinački dečaci osvojili su još dve nagrade – za najboljeg golmana turnira proglašen je Petar Đokić, a najbolji igrač turnira je Uroš Zdjelarić.

U konkurenciji dečaka srednjih škola prvo mesto osvojila je Gimnazija iz Šida.

Kako nam je rekla Milica Đurđević, nastavnik fizičkog vaspitanja i trener, odličan fudbal i dobra borba viđeni su juče na terenu sportske hale u Tovarniku, a utakmicama su prisustvovali i predsednik opštine Pećinci Siniša Đokić i sekretar Sportskog Saveza “Razvoj sportova” Milan Đokić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: