• nedelja, 19. maj 2024.
MZ “Sutjeska” pripremila poklone za decu u bolnici i sigurnoj kući
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

MZ “Sutjeska” pripremila poklone za decu u bolnici i sigurnoj kući

5. januar 2024. godine

Mesna zajednica “Sutjeska” je povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika, Božića, obišla decu koja nažalost praznike ne provode u toplini svog doma i poklonila im paketiće. Kako bi doživljaj bio kompletan, MZ “Sutjeska” i Jasna Poznanović iz ove mesne zajednice u ime organizatora, sa saradnicima, potrudili su se da sa delekog puta mališanima stigne i Deda Mraz i preda im ove lepe darove.

Reč je o mališanima koji su na bolničkom lečenju na Dečjem odeljenju Opšte bolnice Sremska Mitrovica i onima koji su štićenici Sigurne kuće u Sremskoj Mitrovici. Cilj ove akcije da se najmlađima, kojima okolnosti trenutno nisu najlepše, ulepšaju praznični dani sa nadom i željom da će ubrzo čeka zdravo, srećno i bezbrižno detinjstvo.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: