• četvrtak, 29. februar 2024.
Svečano uručenje nagrada 15. decembra
Društvo | Hronika | Pećinci | Sport | Vesti
0 Komentara

Svečano uručenje nagrada 15. decembra

11. decembar 2023. godine

Najbolji sportisti, sportski radnici i kolektivi u pećinačkoj opštini okupiće se i ove godine u Sportskoj hali u Donjem Tovarniku na dodeli Godišnje sportske nagrade Sportskog saveza “Razvoj sportova”.

Svečanost dodele Godišnje sportske nagrade za 2023. godinu biće održana u petak, 15. decembra, od 17.00 časova, a kako je rekao sekretar Razvoja sportova Milan Đokić, biće to prilika da se po deseti put nagrade najuspešniji pojedinci i kolektivi koji su dali svoj doprinos razvoju sporta u opštini Pećinci tokom protekle godine, čime su na najbolji način reprezentovali svoju opštinu na takmičenjima širom zemlje.

I ove godine, kao i svih prethodnih, biće nagrađeni pojedinci i kolektivi u juniorskoj i seniorskoj kategoriji, sportski radnici i škole koje su postigle najbolje rezultate na takmičenjima za prošlu godinu.

-Takođe, uručićemo i plakete institucijama bez kojih ne bi bilo moguće organizovati, kako školska, tako i ostala takmičenja, a veliku zahvalnost dugujemo i pećinačkoj lokalnoj samoupravi na podršci i razumevanju – izjavio je Đokić.

On je dodao da će i ove godine, kao i svih prethodnih, svim članovima pećinačkog Razvoja sportova, svim osnovnim i srednjoj školi, kao i predškolskoj ustanovi biti uručena sportska oprema i rekviziti kao poklon pećinačke lokalne samouprave.

Sportski savez „Razvoj sportova“ broji 40 klubova članova i oko 2000 registrovanih sportista, a na svečanosti dodele Godišnje sportske nagrade za 2023. godinu, okupiće se najbolji od najbojih iz sveta sporta iz naše opštine. Pokrovitelj manifestacije je Opština Pećinci.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: