• četvrtak, 25. april 2024.
Od ponedeljka počinje prijava poljoprivrednika sa teritorije opštine Beočin u eRPG
Društvo | Vesti | Poljoprivreda
0 Komentara

Od ponedeljka počinje prijava poljoprivrednika sa teritorije opštine Beočin u eRPG

17. mart 2023. godine

Savetodavci Poljoprivredne stručne službe ,,Poljoprivredne stanice Novi Sad“ od ponedeljka 20. marta počinju sa pružanjem pomoći poljoprivrednicima sa teritorije Opštine Beočin pri prijavljivanju u elektronski registar poljoprivrednih gazdinstava – eRPG i nastavljaju sa izdavanjem elektronskog identifikcionog broja u cilju registracije poljoprivrednika na platforme e Uprava i e Agrar.

Poljoprivrednicima će ova mogućnost biti dostupna svakog četvrtka u prostorijama opštine Beočin (ul. Svetosavska 25) u periodu od 8 do 13 časova, kao i svakog petka u prostorijama Mesne zajednice Susek, (ul. Nikole Tesle bb) takođe u periodu od 8 do 13 časova.

Da bi se registrovali na portal eUprave i izvršili prijavljivanje u eRPG, poljoprivrednici treba da poseduju:
-ličnu kartu ili pasoš,
-i-mejl adresu, – pametan telefon
-dokumentaciju iz koje mogu da se preuzmu podaci o setvenoj strukturi.

Za sva dodatne informacije građani se mogu obratiti članovima Poljoprivredne stručne službe „Poljoprivredne stanice Novi Sad“ na navedene kontakt telefone 0601482436, 0644168230.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: