• subota, 9. decembar 2023.
U petak počinje upis u likovnu sekciju KCP
Društvo | Zabava | Hronika | Pećinci
0 Komentara

U petak počinje upis u likovnu sekciju KCP

7. novembar 2023. godine

Likovna sekcija KCP počinje sa radom u petak 10. novembra u holu pećinačkog Kulturnog centra sa početkom u 19.00 časova, kada će se vršiti upis novih polaznika.

Po rečima vršioca dužnosti direktora pećinačkog KC-a Slobodana Stankovića oko 150 dece iz svih 15 naselja naše opštine izrazilo je interesovanje za likovnom sekcijom u anketi sprovedenoj tokom septembra.

„Kulturni centar je u saradnji sa pećinačkom lokalnom samoupravom omogućio deci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da pohađanjem ove sekcije steknu osnovna znanja iz likovne umetnosti potpuno besplatno. Sav pribor i materijal za rad su obezbeđeni, a cilj nam je da se svakog meseca na izložbama predstavljaju naši najmlađi likovni stvaraoci. Najuspešniji od njih imaće priliku da se pokažu i na takmičarskim konkursima“ – rekao je Stanković, i dodao da će rad sekcije biti organizovan po grupama, ukoliko se odazove veliki broj dece

Dodatne informacije mogu se dobiti putem broja telefona: 022/2436-237.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: