• sreda, 6. decembar 2023.
Stipendije za 129 inđijskih studenata
Društvo | Inđija
0 Komentara

Stipendije za 129 inđijskih studenata

3. novembar 2023. godine


Predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak potpisao je ugovore o stipendiranju sa 129 studenata iz inđijske opštine. Studenti svih fakulteta, sa prosekom iznad 8, 5 ostvarili su pravo na opštinsku stipendiju u iznosu od 20 hiljada dinara, što je posebna čast za Opštinu Inđija, rekao je Gak:
„Ovo je jedan od najlepših trenutaka u mom poslu, kada vidimo koliko studentima znače stipendije, koje su od 2016. godine podignute sa 7,5 na 20 hiljada dinara“, istakao je predsednik opštine i najavio povećanje studentskih primanja u skladu sa razvojem inđijske privrede i u narednom periodu, istakavši da Inđija beleži najveće stipendije u celoj Srbiji.
Najbolji sudenti inđijske opštine potpisali su ugovore za sredstva podrške koja dobijaju od Opštine Inđija, i, kako kažu, potrošiće ih na troškove studiranja koji nisu mali, u zavisnosti od fakulteta.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: