• ponedeljak, 4. decembar 2023.
Raspisan foto konkurs “Mitrovica kroz objektiv”
Društvo | Zabava | Hronika | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Raspisan foto konkurs “Mitrovica kroz objektiv”

17. novembar 2023. godine

Ustanova za negovanje kulture „Srem“ raspisala je foto konkurs “Mitrovica kroz objektiv”.

Za Кonkurs je potrebno poslati maksimalno 3 fotografije, na temu „Mitrovica kroz objektiv: Gradski park“, u elektronskom formatu (JPEG) na adresu: ustanovasrem.foto@gmail.com.

Кao i prethodnih godina fotografije će biti objavljene na Facebook stranici Ustanove za negovanje kulture „Srem“ gde će građani u svojstvu Žirija publike moći „lajkovima“ da glasaju za najkreativniji rad.

Dobitnike prve tri nagrade na izložbi „Mitrovica kroz objektiv“ biraće stručni žiri.

Pobedničke fotografije, kao i ostali takmičarski radovi, biće javno objavljeni na Facebook stranici Ustanove.

Prijava za Кonkurs traje do 23. 11. 2023. godine, a glasanje na Facebook stranici Ustanove trajaće od 24. 11. do 27. 11. 2023. godine.
Izložba fotografija održaće se 30. 11. 2023. godine.

Slanjem rada na Кonkurs, svaki učesnik daje dozvolu da se njegov rad objavi i koristi. Motivi na fotografiji treba da budu isključivo u vezi sa Gradskim parkom u Sremskoj Mitrovici. Svaka fotografija mora da sadrži: Ime i prezime autora, ime rada, broj telefona i e-mail.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: