• ponedeljak, 22. jul 2024.
Od polugodišta fizičko u sali
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Projekti | Vesti
0 Komentara

Od polugodišta fizičko u sali

2. novembar 2023. godine

Radovi na izgradnji multifunkcionalne hale pri Osnovnoj školi „Dobrosav Radosavljević Narod“ u Mačvanskoj Mitrovici, biće završeni do kraja godine. Ove informacije za Sremske novine potvrđene su iz kabineta gradonačelnice Sremske Mitrovice Svetlane Milovanović. Кako je rečeno, izgradnja se odvija bez problema i predviđenom dinamikom.

-Ovih dana se izvode molersko – farbarski radovi, kako u samom objektu fiskulturne sale, tako i na delovima celog kompleksa u smislu svlačionica, prostora za skladištenje rekvizita i kuhinje koju će koristiti učenici. Takođe se u ovom trenutku izvode radovi na postavljanju podnog grejanja i košuljice, a očekuje se da će vrlo brzo i čitav objekat biti ustakljen, odnosno da će biti ugrađena kompletna stolarija, što bi značilo da će se realizacija radova nastaviti i ukoliko vremenski uslovi ne budu povoljni – rečeno je iz kabineta.

Istovremeno se vrše radovi i na samoj fasadi objekta čija površina iznosi preko 2200 metara kvadratnih.

-Za sada nije bilo nepredviđenih situacija i nemamo primedbi na izvođača. Radovi teku prema projektu i ukoliko se ne dođe do nekih problema, a nadamo se da neće, možemo očekivati da sam postupak izgradnje bude preveden kraju u decembru, što bi dalje značilo da će hala biti puštena u funkciju i biti na raspolaganju prvenstveno đacima, ali i meštanima Mačvanske Mitrovice i okolnih sela, od drugog polugodišta – poručili su gradonačelnicini saradnici.

Podsećanja radi, sredstva za izgradnju multifunkcionalne hale u visini od 430 miliona dinara obezbeđena su od strane Pokrajinske vlade i Grada Sremska Mitrovica. U objektu će biti smešten teren prilagođen za više sportova, tribine sa oko 200 sedećih mesta, pomoćne prostorije, toaleti, kuhinja sa trpezarijom, multimedijalna sala, prostor za produžen boravak dece…

D. Tufegdžić

*Tekst objavljen u okviru projekta “Sport za sve, u gradu i selu!” koji je sufinansiran sredstvima Grada Sremska Mitrovica. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne odražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: