• sreda, 29. novembar 2023.
Najbolji karatisti kluba „Sensei“ na prijemu kod predsednika inđijske opštine
Društvo | Sport | Inđija
0 Komentara

Najbolji karatisti kluba „Sensei“ na prijemu kod predsednika inđijske opštine

14. novembar 2023. godineZapaženi rezultati članova Кarate kluba „Sensei“ na državnim, evropskim i svetskim takmičenjima povod su za prijem kod predsednika inđijske opštine Vladimira Gaka, koji se susreo i razgovarao sa mladim inđijskim sportistima. Među najuspešnijima je Milica Radić, karatistkinja kluba „Sensei“, koja je upravo donela tri zlatne medalje sa državnog prvenstva i dva srebrna i dva bronzana odličja sa svetskog prvenstva u Grčkoj:
-Iza svih nas stoji naporan rad i trud, treniramo uglavnom dva puta dnevno, i zalažemo se da osvojimo najbolje rezultate, kaže mlada sportistkinja sa nizom medalja oko vrata.
Osnivač i trener Кarate kluba „Sensei“ Miloje Marković ističe da se broj upisane dece smanjuje poslednjih godina i apeluje, pre svega, na roditelje da decu usmeravaju na sport:
-Deset takmičara koliko je „Sensei“ imao u Grčkoj osvojilo je sedam medalja ukupno, što je sjajan rezultat među 1500 učesnika iz 44 zemlje, ponosan je Marković, napominjući da su finansijska sredstva kamen spoticanja za klub.
Na uspehe dece ovog karate kluba neće ostati ravnodušna Opština Inđija, iako klub nije u sistemu opštinskog Saveza sportova, naći će se način da im se obezbede sredstva za normalno funkcionisanje, najavio je predsednik opštine Vladimir Gak:
-Vrhunski rezultati mladih karatista obavezuju nas da im obezbedimo uslove za treninge i odlaske na takmičenja, što ćemo i učiniti u skladu sa njihovim potrebama, istakao je Gak.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: