• utorak, 28. novembar 2023.
Muzičкo-scenski prikaz jednog talenta „A, da budem umetnik?”
Društvo | Zabava | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Muzičкo-scenski prikaz jednog talenta „A, da budem umetnik?”

18. april 2023. godine

April, čiji početak obeležava Dan šale, dobar je povod i da se nastavi u vedrom raspoloženju. Da bi i njegov završetak bio vedar, kroz Muzičko-scenski prikaz jednog talenta „A, da budem umetnik?”, potrudiće se devetoro entuzijasta i Centar za kulturu „Sirmijumart”.

Glavni junak je multitalentovan, odnosno nadaren za pevanje, sviranje, glumu, recitovanje, plesanje i sve što je potrebno za javnu scenu, mora da se odluči kojim će putem dalje ići. Nesiguran da sam uvidi šta je kod njega od pomenutog najizraženije i da izdvoji samo jedan od talenata koji bi dalje razvijao, nastojeći da ne pogreši, odlučuje se da savet i pomoć potraži od prijatelja. Svaki mu prijatelj, spremno i na svoj način, osvetljava put do konačne odluke, što nije nimalo lako. To je praćeno i čudnim okolnostima, savetima, nedoumicama, sputavanjem, podržavanjem, ali i pesmom, muzikom, humorom…

Кakav će ishod zajedničkih nastojanja biti, publika će moći da vidi u utorak, 25. aprila u 19 sati u Baroknoj sali „Muzeja Srema” u Sremskoj Mitrovici.

Ljiljana Janković, Srđan Dinčić, Olena Rimac, Tamara Pajkanović, Maja Ognjanović, Ivana Marketanović, Nenad Pajić, Aleksandar Кrstajić i Dražen Marek, učesnici programa i entuzijasti, kao i „Sirmijumart”, organizator, očekuju Vas s nestrpljenjem.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: